| Duyuru |
Sitemizde geçici kesintiler olabilir.Rahatsızlık için özür dileriz. |
![]() |
|
|
#1 |
|
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]()
Thanked 2 Times in 2 Posts |
PASSIMG_Passion_Google_WWE_1.01.1700.1_ERD79_relea se_signed.zip
yukarıdan orijinal ERD79 ROM'u indirebilirsiniz ama custom ROM'lar gibi .zip paketini hafıza kartımıza atıp flaşlamıyoruz, indirdiğiniz .zip paketinin içindeki .img dosyalarını çıkartıyoruz, "tools" klasörümüze atmalıyızki fastboot komutlarını verebilelim, aslında mantık olarak fastboot dosyaları ile aynı klasörde olmaları yeterli... o yüzden ben sizin için farklı bi paket hazırladım, yalnızca ihtiyacınız olan şeyleri koydum, masaüstüne indirip .zip paketinden çıkarın ve aşağıdaki adımları izleyin... nexusinfinite paketi burada * RA-nexus-v1.7.0.1 recovery modunu kullandığınızı varsayıyorum... 1. Telefonunuzu kapatın, trackball'u basılı tutarak power tuşuna bi kere basın ve fastboot moduna geçin, daha sonra tekrar power tuşuna basarak bootloader (hboot) moduna geçin, hafıza kartınız okunduktan sonra volume down tuşu ile bi aşağı inerek recovery moduna geçin... 2. Trackball ile aşağı inerek "- Wipe" bölümüne girin, ilk 3 seçenektekileri wipe yapın yani temizleyin... (Trackball ile onaylamayı unutmayın) 3. Volume down tuşu ile üste menüye dönün, trackball ile en alttaki "- Power off" seçeneğiyle telefonunuzu kapatın... (Trackball ile onaylamayı unutmayın) 4. Tekrar trackball'u basılı tutarak power tuşuna bi kere basın ve fastboot moduna geçin... Şimdi bilgisayarınızda masaüstüne indirdiğiniz ve .zip paketinden çıkardığınız nexusinfinite isimli klasöre girin, shift tuşunu basılı tutarak boşlukta sağ tıklayın, "Komut penceresini burada aç" seçeneğiyle komut penceresini açın ve sırayla şu komutları verin... - fastboot flash userdata userdata.img - fastboot flash boot boot.img - fastboot flash system system.img (113 mb olduğu için biraz uzun sürebilir...) - fastboot flash recovery recovery.img * fastboot flash radio Radio_1202_2_20091214_Signed_PASSION.img (ben radio dosyasını da flaşladım, size bırakıyorum seçimi =) Telefonunuzda volume down tuşu ile iki aşağı inerek "REBOOT" seçeneğiyle telefonunuzu yeniden başlatın, wi-fi ile internete bağlanıp ERE27 güncellemesini yapın... dipnot: ERE27 update henüz ulaşmadı bana, sanırım sansürden etkilenmiş, ulaşırsa bu notu güncellerim, bakalım Froyo yayınlanınca ne yaparız =) *** nexusinfinite klasörüne usb_driver klasörünü de ekledim, telefonunuzu bilgisayarınıza ilk kez tanıtıyorsanız sürücüsünü oradan alabilirsiniz. |
| Status: Offline |
|
|
|
#2 |
|
Tecrübe Puanı: 0
Rep Derecesi :
![]()
Thanked 0 Times in 0 Posts |
bu yönten nexus ona da uygulana bılır dımı.
|
| Status: Offline |
|
|
|
#3 |
|
Tecrübe Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]()
Thanked 2 Times in 2 Posts |